Vanliga frågor

Vanliga frågor till föreningen!


Var hittar jag information om betalning?

Det finns på hemsidan under ”Avgifter” http://eldsbergagf.se/avgifter.html


Jag behöver kvitto hur får jag det?

Du mailar medlemsreg@eldsbergagf.se och anger ditt personnummer samt betalningsdag så får du ett kvitto


När kommer medlemskorten?

Vi tillverkar medlemskorten så fort vi hinner, vid terminsstarten kan det ibland ta lite tid. Men ta en bild med mobilen på att du har betalt så kan du visa det i väntan på att kortet blir färdigt.


Jag har anmält mitt barn till träning, hur vet jag om jag fick plats?

En till två veckor innan terminen börjar får alla som har anmält sig besked om de fick plats eller ej (har du inte fått något mail så titta i skräpkorgen). Anmälan stänger ett par veckor innan terminen börjar, om du vill anmäla dig efter att anmälan stängt kan du maila till barn@eldsbergagf.se.


Gruppen mitt barn är med i passar inte, kan vi byta?

Vi har åldersindelat grupperna för att det ska bli så bra som möjligt för så många som möjligt. I mån av plats går det bra att byta grupp. Kontakta oss via barn@eldsbergagf.se så hjälper vi dig.


Jag vill ha tag på ledaren, hur får jag det?

Alla frågor mailas till oss, gäller det barngymnastik använd barn@eldsbergagf.se och vuxen info@eldsbergagf.se så ber vi ledaren ta kontakt med dig.


Behöver jag anmäla mig till vuxengrupperna?

Nej det är bara att betala och komma och träna!


Är man försäkrad under passen?

Ja, föreningen har en Basförsäkring för alla medlemmar. Basförsäkringen gäller vid all gymnastik för barn, ungdomar och motionärer samt resa till och från sådan aktivitet. Läs mer om Basförsäkringen.